tuincentrum

Een tuincentrum is natuurlijk een bekend begrip, je hebt er zoveel dingen die je kan kopen voor in de tuin. Maar wat zijn nou echt dingen waar mensen het niet van verwachten dat je dat daar kan kopen? In dit blog hebben we een paar van die dingen voor je op een rijtje gezet. 

Redenen om een tuincentrum te bezoeken

Wanneer ga je nou naar een tuincentrum, je gaat naar een tuincentrum toe voor een hele hoop verschillende dingen wat met je tuin te maken heeft. Denk hierbij aan leuke potten voor in je tuin waar je planten in kan zetten, rollen gras die je kan kopen om in je tuin aan te leggen. En rond het einde van het jaar gaan mensen ook vaak bij het tuincentrum een kerstboom aanschaffen. Vaak is er een leuke kerstshow bij tuincentrums dus dat maakt het een extra leuke beleving om daar je kerstboom te gaan kopen. Niet alleen planten of bomen kan je kopen, ook dieren. Steeds meer tuincentra hebben een dierenafdeling, denk hierbij aan konijnen maar ook vissen. Kortom een tuin centra is de perfecte plek voor alles wat met de natuur te maken heeft! 

Dingen waarvan men niet verwacht dat je het bij een tuincentrum kan kopen

Naast dat je natuurlijk van allerlei planten etc kan kopen bij een tuincentrum kan je ook andere dingen kopen zoals tegels voor in je tuin. Tegels is typisch iets wat heel veel mensen gebruiken in de tuin maar niet vanaf weten dat je het bij een tuincentrum kan kopen. Je kan ze kopen in alle soorten, kleuren en maten. Denk hierbij aan mooie strakke tuin tegels maar ook aan bijvoorbeeld gekleurde tegels. Deze gekleurde tegels of stenen  worden vaak gebruikt bij sierbestrating. Sierbestrating is de perfecte oplossing wanneer je wel kleur in je tuin wil maar geen onderhoud aan de planten. Je kan met allerlei kleuren mooie figuren of gekleurde stroken door je tuin heen leggen. Zo heb je toch nog een beetje gezellige kleur in de tuin. 

Voor meer info over tuincentrums kijk dan even op Bakkerbuitenleven 

Reacties staan uit.